lauantai 5. huhtikuuta 2008

Lauantai

Tänään on niin harmaa ja sateinen päivä, että mieli olisi tehnyt pysytellä sisällä koko päivä. Aamupäivällä laitoinkin hulinaksi täällä kotona ja vetäisin parista kaapista kaikki tavarat pihalle. Nyt sitten sain itselleni vihdoinkin oman askartelu- ja ompelukaapin. Sinne sai nätisti laitettua kankaat sellaisiin kangaslokerikkoihin, jotka roikkuvat tangosta. Kaapin pohjalle mahtui ompelukone ja muutamia laatikoita, joissa on vaikka mitä askartelutavaraa. Makuuhuoneesta otin vaatekaapin toisenpuolen uhrikseni ja se ei sitten olekaan yhtä helppo urakka. Vaatteet ovat täällä pitkin ja poikin lattiaa. Koska mitä voi tehdä, kun tavaraa on enemmän kuin mitä kaapissa tilaa? Täytyy varmaan ruveta harkitsemaan kirpparille menoa, mutta siinäkin on niitä varjopuolia. Pöytä maksaa yli 20€ ja siihen jo saa myydä jonkun verran varsinkin vaatteita.

Kävin äsken Hulluilla päivillä Tapiolassa. Siellä ei onneksi ollut ihan kauheasti ihmisiä, vaikkakin oli niitä aika paljon! Kävin oikeastaan vain ruokaostoksilla. Tuntuu vain, että sieltä tulee ostettua aina kaikkia herkkuja oikean ruuan sijaan. No, toisaalta välillä on hyvä herkutella!

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

Merja K kirjoitti...

Siivoaminen on kyllä uskomattoman palkitsevaa. Itse vaan usein ihmettelen, miksi olen ylipäätänsä hankkinut ne kaikki tavarat. Onneksi nykyään miettii vähän tarkemmin ostoksia, mutta silti sitä tavaraa tuntuu kertyvän. Mukavaa alkavaa viikkoa :)