torstai 3. huhtikuuta 2008

Hetki on vierähtänyt...

... siitä kun viimeksi kirjoitin tänne! On ollut niin paljon kaikenlaista ja iltaisin olen ollut superväsy. Tietokone ei ole houkutellut viime aikoina puoleensa juuri yhtään.

Kävin tänään Messukeskuksessa Kevätmessuilla, jossa oli siis mm. Oma piha-, Sisustaja- ja Oma talo-messut. Siellä vierähti muutama tunti ja tuli ostoksiakin tehtyä. Sain sieltä nuo Hai-saappaat etukäteissynttärilahjana. Itse ostin 3 orvokkia ja teetä. Siellä oli kyllä kaikkea ihanaa ja ihasteltavaa. Yhteen paviljonkiin olisin voinut muuttaa vaikka heti! Se oli kuin karkki. Ihmisiä oli juuri sopivasti, vaikka tänään pääsi kaksi yhden hinnalla sisään.

Eilen kärsin ehkä pahimmasta päänsärystä ikinä. Ei auttanut lääkkeet, kuuma suihku, päiväunet, lepo, pimeä jne... Kesken päivän töissä se alkoi ja niskat tuntuivat kireiltä. Kotiin päästyäni koitin kaikkia noita edellä mainittuja keinoja ja ei mitään hyötyä. Illalla ennen nukkumaan menoa laitoin kylmän pyyhkeen otsalle ja se rauhoitti vähän. Yölläkin tuli herättyä monta kertaa. On se tänäänkin jonkun verran kolkutellut, mutta ehkä nuo lääkkeet auttoivat, kun ensimmäisen otin herättyäni.

Ei kommentteja: