torstai 7. elokuuta 2008

Mihin aika katoaa?

Mökkitunnelmia


Välillä tuntuu siltä, kuin aika lipuisi ohitse ja en kerkeä hypätä mukaan. Kuukaudet vierii eteenpäin ja ne pyhät päätökset tehdä tiettyjä asoita, ne vain jäävät. Kaikista pelottavinta on se, ettei 30-vuoden rajapyykille ole enää pitkä matka. Mitä olen saanut aikaiseksi?

Omasta mielestäni en juuri mitään. Olen kai ikuinen opiskelija ja pätkätyöläinen. Vaikka niinhän sitä sanotaan, että elämä on oppimista. Luulenpa ettei se ihan tässä mielessä ole!

Ehkä nyt taas syksyn koittaessa iskee ahdistus siitä, kuinka pitäisi saada jotain uutta elämään. Toisaalta myös pelko siitä, että matto kiskaistaan taas jalkojen alta on kaikessa läsnä. Neljä vuotta sitten menetin paljon ja lähellä oli, etten menettänyt veljeäni. Seuraavana syksynä mummoni oli aivoverenvuotojen ja -infarktin vuoksi pitkään kriittisessä tilassa. Onneksi hän selviytyi ja on tällä hetkellä suhteellisen hyvässä kunnossa.
Ehkä nyt onkin korkea aika tehdä oman elämän suhteen päivitys ja miettiä mikä on minulle tärkeää.

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

On totta, että on välillä hyvä pysähtyä miettimään, mitä elämältä haluaa. Huomaan itsekin, että varsinkin pyöreät rajapyykit saavat ajatukset hyrräämään. Onneksi asioilla on tapana järjestyä :)

Maalasin tuolin ihan tavallisella huonekalumaalilla (miranol tms.). Maalasin kahteen kertaan ja oli helppoa kuin heinänteko.

Iloista maanantai-iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

hei!

Foorumissa oottaa sua muutama yksityis viesti.