tiistai 27. toukokuuta 2008

Täällä taas!

On taas hetki vierähtänyt, kun olen viimeksi kirjoitellut. Kesän asiat ratkesivat ja sain kesäkuuksi töitä juuri sieltä mistä halusinkin. Heinäkuun aion lomailla ja reissata kotimaassa. Tarkoitus olisi käydä Vaasan asuntomessuilla ja Pohjanmaalla isän luona. Mökkeily on myös mielessä.

Olen ollut kipeänä ja seurannut kyllä nettimaailmaa, mutta oma osallistuminen on ollut vähän hakusessa. Toisaalta tekee ihan hyvää välillä pitää vähän taukoa. Sain nielutulehduksen reilu 2 vkoa sitten ja lääkärin mielestä se ei ollut mitään. Loppuviikosta viime viikolla alkoi mieletön särky otsassa. Lauantai-iltana päätin, että nyt riitti ja lähdin mökki paikkakunnan päivystykseen. Oikeassa olin ollut koko ajan, eli nielutulehdus se oli. Hoitamattomana se oli aiheuttanut poski- ja otsaontelotulehduksen. Nyt on sitten antibioottikuuri päällä ja sairaslomaa, taas....

Ensi viikon keskiviikkona olisi tarkoitus suunnata nokka kohti Münchenia ja sieltä Italiaan. Täytyy toivoa, että tämä sairastelu on siihen mennessä ohi.

Ei kommentteja: