perjantai 14. maaliskuuta 2008

Lisää pääsiäistä...

Tälläisen väkersin oveamme koristamaan. Samanlaisia sydämiä tuli tehtyä enemmänkin ja yksi lähti pääsiäisvaihtoon. Meillä ruohot kasvaa kohinalla ikkunalaudalla ja kohta niitä pääsee jo leikkaamaankin.

Olen saanut kaksi pipoa neulottua ja niistä pitäisi saada kuvat tänne esille. Innostuin pitkästä aikaa neulomisesta niin paljon, että kävin Novitan myymälästä hakemassa langat elämäni ensimmäistä villatakkia varten. Tai siis itse neulomaa takkia!

Nyt on kova mietintä kesän juhlavaatteita varten päällä ja se ei ole helppoa. Ystäväni opiskelee ompelijaksi ja hän ilmoitti voivansa tehdä minulle mekon juhliin. Kesäkuussa on siis tuttavieni häät Italiassa ja veljeni häät täällä Helsingissä. Olen ravannut kauppoja läpi ja kaikki mekot ovat aika tylsiä. Lisäksi molempiin häihin on tulossa paljon samaa ikäluokkaa olevia ja riski siihen, että jollain on samanlainen kaupasta ostettu mekko on suuri. Suurin ongelma onkin nyt mallin päättäminen. Pitkä vai lyhyempi, tyttömäinen vai klassinen.... No, onneksi tässä on muutama päivä aikaa miettiä!

Hyvää alkavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Moikka Tiuku :) Jos käyt huomenna liikkeessä, olen itse vapaalla. Kollegani Liki tietää kyllä addiktialen, sano vaan hänelle, että kuulut joukkoon hurahtaneiden ;) Ihana kranssi, oma pääsiäiskranssi vielä tekemättä. Ne on ne suutarin lapsen kengät!

Merja K kirjoitti...

Moikka vielä Tiuku, kuulin, että olit käynyt liikkeessä. Saithan alen ihan ok? Liki oli jo unohtanut koko aleasian, kun eivät ole hänen omia tuotteitaan, niin ei jäänyt asia niin mieleen. Pahoitteluni :(