torstai 28. helmikuuta 2008

Väsymyksen tuotos

Tälläiset etanaiset valmistuivat tänään. Oli pakko saada jotain virikettä, etten menisi päiväunille...

tiistai 26. helmikuuta 2008

1000. vierailija

Päätinpä taas, kun sivuillani on käynyt näin paljon vierailijoita, että palkitsen 1000 vierailijan pienellä yllätyksellä. Kun bongaat luvun, niin laitapa minulle sähköpostia osoitteeseen: colosseum@luukku.com. Samalla voit kertoa haluatko Tilda-hahmon vaiko ompelutarvikkeita!


sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Lumpeenlehti


Tässä on Pâte de verre-kurssin päätyöni. Tämän työn kanssa tuli monia vastoinkäymisiä eteen, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. Olen lopputulokseen suhteellisen tyytyväinen.




Rantarouvani

Vihdoin ja viimein sain tämän rouvan valmiiksi. Pitkään olen sen tekoa suunnitellut ja nyt se on valmis.

torstai 21. helmikuuta 2008

Ensimmäiset Pâte de verre-työni

Tässä ne nyt vihdoinkin ovat: ensimmäiset työni! Eilen olikin jännittävä hetki, kun saimme nämä uunista ulos. Kipsimuotin purkaminen töiden ympäriltä oli todella pelottavaa, koska viimeistään siinä vaiheessa olisi työt voineet hajota. No, onneksi siitä selvittiin ja tunteet vaihtuivat paniikista iloon. Tänään olisi tarkoitus saada varsinaiset työt uuniin ja lauantaina nähdään kuinka ne ovat onnistuneet. Sen voin jo nyt sanoa, että tälle kurssille on pakko päästä uudelleen!

keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Variston matka

Kävin eilen katsomassa uutta Sinooperia Varistossa. Toivoin löytäväni sieltä Sinooperin sivuilla olevia pupu- ja nalleaiheisia Tilda-leikearkkeja, mutta eihän niitä siellä ollut. Jos joku tietää mistä niitä saa, niin otan tiedon ilomielin vastaan! Kaikkea muuta mitä haluan tilasinkin Ruotsista.

Kävin myös Eurokankaassa, josta sitten tarttuivat nämä ihanuudet mukaan. Rahaa meni alle 20€ ja kaikkia kankaita on puoli metriä. Siellä oli myös sellaista vaaleanpunavalkoraidallista kangasta, jossa on suunnilleen yhtä paksut raidat, kuin Tildan kankaassa ja metri hinta oli ainoastaan 6,90€. Myyjä myös kertoi juuri nähneensä heidän tulevan kevätmallistonsa ja luvassa on kuulemma paljon pallokankaita jne...

tiistai 19. helmikuuta 2008

Eilinen aikaansaannos

Tälläinen kevätpörriäinen valmistui eilen. Päätä sille sai kiinnitellä kahteen otteeseen, kun se heilui edestakaisin.

Toinen näyttelytyö

Tässä siis toinen näyttelytyöni. Se on ollut jo pitkään valmiina, mutta kuvan laittaminen tänne on vain jotenkin jäänyt.

maanantai 18. helmikuuta 2008

Kurssittelua

Lauantaina alkoi vihdoinkin Pâte de verre-lasikurssi ja olen aivan innoissani. Lasi on kokonaan uusi aluevaltaus. Mielenkiintoiseksi tuon lajin tekee sen monivaiheisuus. Ensin täytyy tehdä savesta malli ja sen päälle kipsivalu. Sitten lasi levitetään muottiin siveltimellä ja sen jälkeen uuniin. Huomenna saan ensimmäiset kokeiluni uuniin ja sitten keskiviikkona näen ne valmiina. En malta odottaa!


sunnuntai 17. helmikuuta 2008

300.vierailijan yllätys

Tälläinen yllätys lähti sivujeni 300. vierailijalle. Pussukan kaava on itse kehitelty.

<3 <3 Just married <3 <3




Tässä siis Herra ja Rouva Hiiru, jotka lähtevät häämatkalleen Tilda-näyttelyyn.

torstai 14. helmikuuta 2008

Ystävänpäiväkortteja

Tässä tekemiäni ystävänpäiväkortteja.





Ystävänpäivälahjoja

Tälläisiä syntyi ystävänpäivälahjoiksi. Kaikissa on siis toisella puolella heijastin ja toisella puolella rusetti.


tiistai 12. helmikuuta 2008

Vaihdetaan

Tälläinen arkki vaihdettaisiin mielellään myös kuva-arkkiin. Laita kommenttia mihin haluaisit vaihtaa!

Tilda-ystävänpäivävaihto

Maailman ehkä yksi ihanimmista herätyksistä oli tänä aamuna. Panduron kauan odotettu paketti saapui. Kiitos Minnalle! Ja sitten tämä Kerttulin ystävänpäivävaihto. Istuin olohuoneen sohvalla ja availin kuorta vielä osittain unessa, kun sain sen auki mykistyin. Tämä on kaunein koskaan saamani kortti.


lauantai 9. helmikuuta 2008

300.vierailija

Sumuista lauantaita täältä Helsingistä! Huomasin taas, että kävijöitä taas tupsahtelee, ainakin laskurin mukaan. Siksipä ajattelin taas palkita 300. kävijän pienellä yllätyksellä. Eli kun huomaat olevasi 300.kävijä, niin laita minulle sähköpostia: colosseum@luukku.com. Muista myös laittaa oma osoitteesi, niin saan yllätyksesi perille!

perjantai 8. helmikuuta 2008

Löytöjä kierrätyskeskuksesta











Vierailin viime lauantaina Espoon Kierrätyskeskuksessa ja sieltä tarttui mukaani korillinen tavaraa. Ostin nuo ihanat kankaat tulevia tildailuja varten. Myös kynttilänalunen ja kahvikupit ovat löytöjä samaiselta reissultani. Rahaa kului yhteensä 5,90€. Niin ja samassa korissa oli myös pieni peltirasia!

Nimipäivät




Kasilille superkiitokset ihanista uusista sivuistani!


Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. On ollut todella raskas viikko töissä. Nyt se on onnellisesti ohi! Eilinen ilta meni huovutuskurssilla ja sielläkin oli hieman luovuudentuskaa/väsymystä, kun tuntui ettei mitään synny. Aloitin käsinuken teon ja nyt yritän viikonloppuna saada sen valmiiksi.


Huomenna olisi mökille lähtö edessä ja se tuntuu toisaalta rentouttavalta ajatukselta päästä sinne hieman arkea pakoon. Saa lämmittää saunaa, laittaa takkaan tulen ja vain olla.
Keskiviikkona oli nimipäiväni ja sen kunniaksi oli pakko hankkia nuo keväiset helmihyasintit, kun mistään ei saanut orvokkeja :)

perjantai 1. helmikuuta 2008

100. vierailija

Huomasin juuri, että kävijämittari raksuttaa eteenpäin. Jos ja kun huomaat olevasi 100. vierailija sivuillani, niin laita kommentti. Nimittäin sadannelle vierailijalle laitan pienoisen lahjan tulemaan!

Vaihto kirjeeni

Tälläiset ihanuudet tulivat postisssa Tilda-vaihdon myötä. Näille varmasti löytyy käyttöä jo ihan lähitulevaisuudessa! Kortti on todella kaunis.