lauantai 29. joulukuuta 2007

Joulu on ohi


Toiset ajattelevat, että vihdoinkin joulu on ohi. Enää ei tarvitse miettiä lahjoja, ruokia, vierailuita... Itse jään hieman haikeana kaipaamaan sitä. Joudunhan odottamaan taas vuoden, että saan tehdä kaikkia jouluvalmisteluja! Ehkä eniten kaipaan sitä, että saa laskeutua rauhalliseen tunnelmaan jouluisten laulujen soidessa. Niitä kuulin aivan liian vähän tänä vuonna!

perjantai 21. joulukuuta 2007

26-v synttärikakkuni

Tälläinen tuli väkerrettyä syntymäpäivilleni keväällä. Kerman olisi voinut siloitella vähän paremmin, mutta kotikutoisuus on toisaalta mukavaa...

maanantai 17. joulukuuta 2007

Lisää joululahjoja...



Tätä lumiukkoa hymyilyttää, kun se pian matkaa hiirun kanssa Pohjanmaalle pienten tyttöjen unia valvomaan. Minulle jää hieman ikävä näitä kaveruksia, mutta emmeköhän me vielä tapaa.

Keskeneräinen

Tämä teepannumyssy on vielä hieman kesken.. Onneksi jouluun on vielä aikaa ja eiköhän tämäkin ehdi ajoissa pukin konttiin! Tämä oli kaikista hankalin Tilda-työni tähän mennessä! Ompeluksesta tuli todella paksu kaikkien vanukerrosten kanssa. Huomasin myös, että lumiukon pää ei ole täysin symmetrinen, mutta päätin tehdä sille hatun päähän, jolloin vika peittyy :)

Joululahjoja



Tämä lumiukko matkaa pukin mukana uuteen kotiin jouluksi, kunhan vain päätän miten laitan sen kädet...

Viikonlopun aikaansaannoksia


Tälläiset kaverukset valmistuivat viikonloppuna. Tonttulakin malli tuli omasta päästä... Joulukukkien tilalle nämä ovat aivan mainio vaihtoehto!

perjantai 14. joulukuuta 2007


Ihka ensimmäiset tildailuni
Täytyy myöntää, että olivat hieman työn ja tuskan takana, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen. Ehkä liiankin, kun näiden piti mennä lahjaksi... En kuitenkaan raaskinut antaa pois ja niinpä päätin tehdä uudet!

Ensimmäinen kirjoitus

Nyt pääsin kokeilemaan miten tämä toimii. Toivottavasti saan tekstin liitettyä ja jossain vaiheessa kuviakin...